1_CPT_Eingang-Aussen-3200x2259_edit pt small

Surf Hut / Comporta, Portugal

2016 – Architecture & Interior Design Study

Designed as a weekend getaway and a secluded summer hideout this open plan one bedroom bungalow was designed made to measure to suit our clients way of life. The waving walls only hint at dividing the different areas while the wooden ceiling unifies the space completely. Open to the courtyard, the intimate living room with a fire place also features an elevated desk area with full view into the woods. It is then flanked by the kitchen and the bedroom, the latter with an ensuite bathroom connected externally by the pool.

CPT_160701

3_CPT_Living-3200x2259_edit pt crop small

2_CPT_Eingang-Innen-3200x2259_edit pt crop small
4_CPT_Bad-3200x2259_edit pt 2 crop small
5_CPT_Garten-3200x2259_edit pt small
5_CPT_Garten-3200x2259_edit pt crop living oratio small